StudioLav | Soho Loft




Project overview


Studiolav used the Clippings platform to design an eclectic interior for the owner of a 250sqm Soho loft apartment in New York City, featuring an open-plan layout with living and dining rooms, kitchen, workspace and gym.



Name
Soho Loft
Where
Soho, New York, US
When
Sept 2018


The challenge


Studiolav needed a wide range of stand-out products to create a furniture and lighting scheme that would compliment the owner's art collection through finishes and colours.




The solution


Studiolav developed a scheme using the mood board-like interface on Clippings where they were able to save products from any website to their project on Clippings and share with an account manager who could procure them. With this support, they could source from big suppliers as well as more niche independent brands with ease.



Brands included:


The results


“ One of the best things about working with Clippings was having a dedicated point of contact that was taking care of the ordering process.

Sourcing everything through one platform and being in contact with one person who managed all the enquiries was amazing.

Clippings gives time & space to the creatives to do what they do best, creating!“

Loukas Angelou
& Vasso Asfi
Design directors,
StudioLav