HÛT for British Land




Project overview


HÛT worked with Clippings to transform a corporate office building into a colourful, contemporary workplace for British Land.



What
Redevelopment of a multi-use building consisting mainly of office and co-working space.
Where
3 Finsbury Avenue, London
When
Completed Late 2018


The challenge


The short timescale for delivery and installation of the project required a fast and efcient approach to design, styling and furniture selection.




The solution


HÛT used the Clippings platform to discover products, manage their product selection, present and get feedback from their client.

Clippings then managed the full logistics process, including consolidating all packages, delivering to site and managing installation.



Brands included:


The results


“ Working with Clippings streamlined the furniture selection process by amalgamating a huge number of brands in a single, intelligent interface. Items can be ‘clipped’ from external sources and added to a project, reducing the time taken to source potential products – a huge benefit to HUT.

The transparent nature of the Clippings online tool allowed the client to instantly understand lead times, cost and fabric options, vastly streamlining the selection process.“

Rachel Eccles
Associate Director,
HÛT